fürjek    tyúkok   nyuszik    kutyák   cicák

topifarm.hu

 Kedves Tamás!

 Köszönjük a friss tojást, amit immár 3 hónapja csakis Önöktől vásárolunk! Nagyon elégedettek vagyunk, olvasva honlapját nem is kétséges, hogy a lehető legjobb körülmények között vannak tartva a tyúkok! Bár sok ilyen felelős állattartó lenne a világon!

 Garai Anna

Kedves Tomi!

 A honlapod nagyon szép, kedvesen megírt, élvezettel olvasható! Régen nekünk is volt ilyen farmunk, mint a Tiéd: voltak malacok, kis malacok (akiket mind apukám segített világra jönni), csirkék, tyúkok, kacsák, nyuszik, kutyák, cicák.


 Nagy kedvenc, kedves, okos kutyusunkat Tőletek hoztuk el, sokáig élt velünk, emlékszem egy karácsony és újév közötti napon hagyott itt minket.

 A Ti tojásotokból volt ma a reggeli lágy tojás, mondtam, "Topi bácsi" farmjáról valót eszünk! A fürjtojásból eddig még csak salátát csináltam, zöld levelek mellé szoktam feltenni. Egészséges, és jól mutatnak a salátaágyon.

 Egészséget, kitartást, sok örömöt kívánok a farmod fenntartásához és az esetleges bővítéséhez, hogy minél több kedves állatka találja meg Nálad a boldog élet örömeit!

Üdvözlettel: Ildikó

Üdvözlöm!

 Megragadó az oldala, eszembe juttatta a gyerekkoromat! Annyi nyulunk volt, hogy meg sem tudtuk számolni. Édesapám nagy gonddal nevelte őket, s mi, gyerekek segítettünk neki. Kár, hogy az én családommal nem tudtam megszerettetni és már csak emlékeimben élnek. Jó tudni, hogy van még a mai fiatalok között olyan, aki ilyen nagy szeretettel gondoskodik állatairól. Kívánok munkájához sok-sok erőt és türelmet!

 Állatbaráti üdvözlettel: Tüskésné G. Edit